Qingdao Big Herdsman mesin Co., LTD

Menta cutatan a

produk

The Corporation engages dina nalungtik, ngarancang jeung manufaktur produk pikeun tatanén sarta Peternakan jangjangan. Di sagigireun ngahasilkeun sarta maturan sistem eupan, sistem nginum nipple, ventilasi jeung cooling sistem jeung lingkunganana sistem kontrol, eta oge engages dina rarancang proyék sarta pangwangunan kebon dimodernisasi pikeun broilers, urang sunda, lapisan sarta babi.
nempo leuwih

proyék panganyarna

  • Lapisan Ladang Solusi

    Lapisan Ladang Solusi

    Badag Herdsman nyadiakeun keur anjeun moal mung equipments, tapi ogé sistem gurame otomatis, solusi pikeun manajemén tegalan, pangropéa jeung nilai luhur sanggeus-diobral layanan: design urang jeung nalungtik departemén bisa minuhan sagala jinis proyék kreatif diperlukeun ku konsumén; Seni tur téhnologi puseur baris ngaronjatkeun efisiensi ngahasilkeun; technologists instalasi kami baris nawarkeun Anjeun layanan instalasi husus; jasa saatos-diobral kami baris nyadiakeun Anjeun layanan salila sakabeh jaman dina sarta sanggeus periode jaminan.
    diajar deui
  • Broiler Ladang Solusi

    Broiler Ladang Solusi

    Skala Shepherd design tutuwuhan hayam hébat, pamakéan Amérika canggih jeung desain Sistim ventilasi lingkungan Éropa, migawe kebon badag tur sedeng-ukuran anyar jeung kebon heubeul robah, proyék ékspansi keur tegalan Anjeun Nyadiakeun sauntuyan pinuh ku gambar rarancang jeung solusi. "Aquaculture Grup System Management Émbaran" teh parusahaan keur sedeng-ukuran pausahaan pikeun ngembangkeun sato Peternakan susunan pendataan, gabungan jeung analisis pikeun integrasi nu
    diajar deui
  • produk babi

    produk babi

    Hébat Shepherd tina tegalan anjeun nyadiakeun "tukang ngaput-dijieun" solusi. Badag skala rarancang kebon babi angon jeung lingkungan Éropa jeung Amérika maju design Sistim ventilasi, migawe kebon badag tur sedeng-ukuran anyar jeung reformasi tegalan heubeul, proyék ékspansi, nyadiakeun rentang pinuh ku gambar rarancang jeung solusi pikeun tegalan Anjeun.
    diajar deui
  • diadegkeun dina diadegkeun dina

    2003

    diadegkeun dina
  • proyék proyék

    1000

    proyék
  • 1600

    pagawé

Warta Terpanjangna

  • Big Herdsman overseas Extra long coop broiler project

    Big Herdsman overseas Extra long coop...

    24 Aug,21
    Big herdsman is committed to providing breeding programs for customers according to local conditions. In Colombia, South America, an extra long chicken coop project that conforms to the local natio...
  • Big Herdsman mode "2472 ... ...

    01 Jul, 21
    Salaku pamimpin desain ngawangun babi di Cina, Big Herdsman parantos mingpin desain ngawangun piggery. Kanggo neraskeun ngaoptimalkeun prosés desain wangunan, peternakan babi ageung ...
  • Proyék peternak Vietnam Broiler

    01 Jul, 21
    Anyar-anyar ieu, hiji proyek kualitas luar nagri , 48 imah proyék peternak broiler di Vietnam parantos hasil réngsé dipasang sareng dikirimkeun ka palanggan. Proyék ieu diwangun ku 48 imah ...
  • Proyék peternak Vietnam Broiler

    24 Jun, 21
    64 imah proyék peternak broiler Vietnam anu dikontrak ku Big Herdsman mangrupikeun kerjasama anu katilu sareng kelompok ieu. Proyék ngagaduhan total 4 situs, unggal situs dilengkepan biaya terpusat ...
  • Ngawangun konci konci desain tegalan babi -...

    24 Jun, 21
    Kalayan trend pola ngawangun taun-taun ayeuna, rupa-rupa pola piggery ngawangun muncul. Salaku panaratas desain wangunan di Cina, Big Herdsman ngajajah desain gedong calakan dina ...
  • HERDSMAN BESAR JEUNG HAREPAN Wétan ngajantenkeun kamajuan ngahiji

    HERDSMAN BESAR JEUNG HAREPAN TENGAH JADI PROGR ...

    21 Jun, 21
    Proyék tegalan East Houpe Daxiong GP sareng skala kaluaran taunan 10.000 babi badé dikirimkeun pikeun produksi. Éta bakal janten conto kebon babi inovatif anu sapertos gedong babi ...

Basajan · dipercaya · Héjo · Cekap

Badag Herdsman mesin Co., LTD diadegkeun dina Wuxi, Propinsi Jiang Su taun 2003, sarta ieu dipindahkeun ka kota Qingdao dina 2005. The Corporation engages dina nalungtik, ngarancang jeung manufaktur produk pikeun tatanén sarta Peternakan jangjangan. Di sagigireun ngahasilkeun sarta sistem kurban eupan, sistem nginum nipple, ventilasi jeung cooling sistem jeung lingkunganana sistem kontrol, eta oge engages dina rarancang proyék sarta pangwangunan kebon dimodernisasi pikeun broilers, urang sunda, lapisan jeung babi, kitu ogé imah héjo. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anu boasts tumuwuhna gancang sarta téknik luhur-ranking di dunya.
Perusahaan

diadegkeun di propinsi Shandong dina 2003.

Menta cutatan a