Qingdao Big bari Machinery Co, LTD

Të kërkojë një kuotë

produktet

Të angazhohet Corporation në hulumtimin, dizajnimin dhe prodhimin e produkteve për kafshë dhe pulave. Përveç prodhimin dhe ofrimin e sistemit të ushqyer, sistem të pijshëm biberon, ventilim dhe ftohje sistemit dhe mjedisit sistemin e kontrollit, ajo gjithashtu angazhohet në hartimin e projektit dhe ndërtimin e fermave të modernizuar për broilers, mbarështuesve, shtresa dhe derrave.
shiko më shumë

projektet e fundit

 • Layer Zgjidhja Farm

  Layer Zgjidhja Farm

  Big bari të sigurojë për ju jo vetëm të pajisjeve, por edhe sistemi automatik mbarështimi, zgjidhje për menaxhimin e fermës, mirëmbajtjen dhe vlera e lartë pas shitjes shërbimi: dizajn tonë dhe hulumtimin departamentit mund të plotësojë të gjitha llojet e projekteve kreative të kërkuara nga konsumatorët; Qendra Arti dhe teknologjia do të përmirësojë efikasitetin prodhimin; Teknologë tona instalimit do t'ju ofrojë shërbim të specializuar instalimit; të shërbimit tonë pas-shitjes do të ju ofrojë shërbim gjatë gjithë periudhës brenda dhe pas periudhës së garancisë.
  Mëso më shumë
 • Broilerëve Farm Zgjidhja

  Broilerëve Farm Zgjidhja

  shkallë Shepherd dizajn madhe bimore pule, përdorimi i Amerikës përparuar dhe të sistemit të projektimit evropian ventilimit mjedisit, të ndërmarrë fermave të reja të mëdha dhe të mesme dhe fermat e vjetra të ndryshojë, projekt zgjerim për fermën tuaj ofrojnë një gamë të plotë të vizatimeve të projektimit dhe zgjidhjet. "Akuakulturë Group Information Management System" është kompani për të mesme kompanitë për zhvillimin Zootekni grup i mbledhjes së të dhënave, sistemimin dhe analizën për integrimin
  Mëso më shumë
 • produktet e derrit

  produktet e derrit

  Bariu i madh i fermën tuaj për të siguruar "qepur me porosi" zgjidhje. Në shkallë të gjerë fermat e derrave bariu projektimit me mjedisin në Evropë dhe Amerikë dizajn të avancuar sistemin e ventilimit, të ndërmarrë fermave të reja të mëdha dhe të mesme dhe reforma të vjetër Farm, projektet e zgjerimit, duke ofruar një gamë të plotë të vizatimeve të projektimit dhe zgjidhje për fermën tuaj.
  Mëso më shumë
 • themeluar në themeluar në

  2003

  themeluar në
 • projektet projektet

  1000

  projektet
 • 1600

  punonjësit

lastest News

 • Big Herdsman overseas Extra long coop broiler project

  Big Herdsman overseas Extra long coop...

  24 Aug,21
  Big herdsman is committed to providing breeding programs for customers according to local conditions. In Colombia, South America, an extra long chicken coop project that conforms to the local natio...
 • Big Herdsman “modaliteti 2472 ...

  01 korrik, 21
  Si udhëheqës i dizajnit të ndërtimit të derrave në Kinë, Big Herdsman ka udhëhequr projektin e ndërtimit të pigmenteve. Në mënyrë që të vazhdojë të zgjedh procesin e projektimit të ndërtesës, ferma e derrave të Big Barinjve ...
 • Projekti i krijuesit të brojlerëve në Vietnam

  01 korrik, 21
  Kohët e fundit, një projekt me cilësi të huaj , 48 shtëpi të projektit të krijuesit të broilerave në Vietnam ka përfunduar me sukses instalimin dhe dorëzuar tek konsumatori. Ky projekt përbëhet nga 48 shtëpi ...
 • Projekti i krijuesit të brojlerëve në Vietnam

  24 qershor, 21
  64 shtëpitë e projektit të krijuesit të brojlerëve në Vietnam të kontraktuar nga Big Herdsman është bashkëpunimi i tretë me këtë grup. Projekti ka një total prej 4 faqesh, secila sit është e pajisur me tarifë të centralizuar ...
 • Ndërtimi i pikave kryesore të dizajnit të fermës së derrave -...

  24 qershor, 21
  Me trendin e ndërtimit të modeleve në vitet e fundit, shfaqen modele të ndryshme të pigmenteve të ndërtesave. Si pionier i projektimit të ndërtesave në Kinë, Big Herdsman eksploron dizajnin inteligjent të ndërtesave në f ...
 • HARDMANI I MADH DHE SHPRESA E LINDJES B MN PRO PROGRES BASHK P FORR NDILRTESAT E Derrave

  HARDMANI I MADH DHE SHPRESA E LINDJES B MNI PROGR ...

  21 Qershor, 21
  Projekti i fermës East Houpe Daxiong GP me një shkallë prodhimi vjetor 10,000 derra është gati të dorëzohet për prodhim. Do të jetë një tjetër shembull inovativ fermë derrash e ndërtimit të kaq shumë derrave p ...

Simple · Reliable · gjelbër · Efficient

Big bari Machinery Co, Ltd, u themelua në Wuxi, provincën Jiang Su, në vitin 2003, dhe u zhvendos në qytetin Qingdao në vitin 2005. Të angazhohet Corporation në hulumtimin, dizajnimin dhe prodhimin e produkteve për kafshë dhe pulave. Përveç prodhimit dhe sistemi blatimin e ushqimit, sistemi pijshëm biberon, ventilim dhe ftohje sistemit dhe mjedisit sistemin e kontrollit, ajo gjithashtu angazhohet në hartimin e projektit dhe ndërtimin e fermave të modernizuar për broilers, mbarështuesve, shtresa dhe derra, si dhe sera. Kjo është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë që krenohet e zhvillimit të shpejtë dhe të rangut të lartë teknikë në botë.
Kompania

u themelua në provincën Shandong në vitin 2003.

Të kërkojë një kuotë