Кингдао Биг овчарот Машини копродукции, ООД

Барам цитат

производи

заглави корпорација во истражување, проектирање и производство на производи за добиток и живина сточарството. Покрај производство и понуда на храна систем, брадавица систем за пиење, вентилација и ладење систем за контрола на системот и животната средина, исто така, се вклучува во проектот дизајн и изградба на модернизирани фарми за бројлери, одгледувачи, слоеви и свињи.
Гледај Повеќе

Најнови проекти

 • Слој Фарм решение

  Слој Фарм решение

  Голема овчарот обезбеди за вас, не само на опрема, но, исто така, автоматски систем за одгледување, решенија за фарма за управување, одржување и врвна вредност по-продажба на услуги: нашиот дизајн и истражување оддел може да ги исполни сите видови на креативни проекти бара од страна на клиентите; уметност и технологија центар ќе се подобри ефикасноста на производството; нашите инсталација технолози ќе ви понудат специјализиран инсталација услуга; нашата после-продажба на услуги, ќе ви обезбеди услуга за време на целиот период во рамките на и по гарантниот период.
  научи повеќе
 • Зноен Фарм решение

  Зноен Фарм решение

  Големиот Пастир скала пилешко фабрика дизајн, употреба на напредни американски и европски дизајн вентилација систем за животна средина, да се преземат нови големи и средни фарми и стари фарми промени, проширување на проектот за вашата фарма да обезбеди целосна спектар на дизајн на цртежи и решенија. "Аквакултура систем за управување со Информации за групата" е компанија за средни компании за развој на сточарството во собата на собирање на податоци, споредување и анализа за интеграција
  научи повеќе
 • свински производи

  свински производи

  Архипастирот на вашата фарма да се обезбеди "скроени" решенија. Големи свињарските фарми овчар дизајн со животната средина во Европа и Америка напредни систем за вентилација дизајн, да се преземат нови големи и средни фарми и стари реформи фарма, проекти за проширување, обезбедување целосен опсег на дизајн на цртежи и решенија за вашата фарма.
  научи повеќе
 • основана во основана во

  2003

  основана во
 • проекти проекти

  1000

  проекти
 • 1600

  вработени

Активни теми Прикажи листа Вести

 • Big Herdsman overseas Extra long coop broiler project

  Big Herdsman overseas Extra long coop...

  24 Aug,21
  Big herdsman is committed to providing breeding programs for customers according to local conditions. In Colombia, South America, an extra long chicken coop project that conforms to the local natio...
 • Голем стадор „режим 2472 ...

  01 јули, 21
  Како лидер на дизајнот на згради за свињи во Кина, Биг Хердсман го водеше дизајнот на градежното свињарство. Со цел да се продолжи со оптимизирање на процесот на дизајнирање на зградата, фарма за свињи Биг пастир ...
 • Проект за одгледувач на бројлери во Виетнам

  01 јули, 21
  Неодамна, еден проект за странски квалитет , 48 куќи на проект за одгледувач на бројлери во Виетнам е успешно завршен со инсталацијата и доставен до клиентот. Овој проект се состои од 48 куќи ...
 • Проект за одгледувач на бројлери во Виетнам

  24 јуни, 21
  64-те куќи на проект за одгледувачи на бројлери во Виетнам, договорен од Биг Хердсман, е трета соработка со оваа група. Проектот има вкупно 4 страници, секоја страница е опремена со централизирана такса ...
 • Градење клучни точки за дизајн на фарма за свињи -...

  24 јуни, 21
  Со трендот на градење на обрасци во последниве години, се појавуваат разни модели на градежни свињи. Како пионер на градежниот дизајн во Кина, Биг Хердсман истражува интелигентен дизајн на зграда во ...
 • ГОЛЕМИОТ ХЕРДСМАН И ИСТОЧНАТА НАДЕ ПРОГРЕСИТЕ ЗАЕДНО ЗА ГРАДИ

  ГОЛЕМИОТ ХЕРДСМАН И ИСТОЧНАТА НАДЕ ПРОГРАМА ...

  21 јуни, 21
  Проектот на фармата Ист Хупе Даксионг ГП со обем на годишно производство 10 000 свињи е пред испорака за производство. Тоа ќе биде уште еден иновативен пример свињарска фарма на толку многу градежни свињи п ...

Едноставен · Сигурен · Зелена · Ефикасна

Голема овчарот Машини копродукции, Ltd е основана во Wuxi, провинцијата Џијанг НД во 2003 година и се пресели во градот Кингдао во 2005 година не се заглави корпорација во истражување, проектирање и производство на производи за добиток и живина сточарството. Покрај производство и понуда храна систем, брадавица систем за пиење, вентилација и ладење систем за контрола на системот и животната средина, исто така, се вклучува во проектот дизајн и изградба на модернизирани фарми за бројлери, одгледувачи, слоеви и свињи, како и оранжерии. Тоа е високо-технолошкиот потфат кој може да се пофали на брз развој и топ-ранг техника во светот.
Компанијата

е основана во провинцијата Шандонг во 2003 година.

Барам цитат