Qingdao Big gembalanipun Machinery Co., LTD

Nyuwun Kutipan

produk

Perusahaan engages ing nggoleki, ngrancang lan Manufaktur produk kanggo ternak lan peternakan unggas. Kejabi prodhuksi lan aturan sistem feed, sistem ngombé pentil, ventilasi lan cooling sistem lan lingkungan sistem kontrol, iku uga engages ing desain project lan construction saka farms modernized kanggo broilers, peternak, lapisan lan babi.
ndeleng liyane

proyèk Latest

  • Lapisan Farm Solution

    Lapisan Farm Solution

    Big gembalanipun nyedhiyani kanggo sampeyan ora mung Alat, nanging uga ing sistem rearing otomatis, solusi kanggo manajemen peternakan, pangopènan lan nilai ndhuwur sawise-sale layanan: desain kita lan nggoleki departemen bisa ketemu kabeh jinis proyèk Creative dibutuhaké déning pelanggan; Seni lan teknologi tengah bakal nambah efficiency prodhuksi; technologists instalasi kita arep nawakne layanan instalasi specialized; layanan sawise-sale kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan sak periode wutuh ing lan sawise wektu babar pisan.
    mangerteni sing luwih lengkap
  • Solusi Ladang Broiler

    Solusi Ladang Broiler

    ukuran Shepherd desain tanduran pitik gedhe, nggunakake Amérika majeng lan desain sistem ventilasi lingkungan Eropah, nggarap gedhe farms lan medium-ukuran anyar lan farms lawas pangowahan, project expansion kanggo farm Nyedhiyani sawetara sing kebak gambar desain lan solusi. "Aquaculture Group Sistem Informasi" iku perusahaan kanggo medium-ukuran perusahaan kanggo berkembang kewan peternakan pesawat saka data, collation lan analisis kanggo integrasi
    mangerteni sing luwih lengkap
  • produk babi

    produk babi

    Great Shepherd saka farm kanggo nyedhiyani "Ngatur-digawe" solusi. Gedhe-ukuran desain farms babi angon lingkungan ing Eropah lan Amerika majeng desain sistem ventilasi, nggarap gedhe farms lan medium-ukuran anyar lan pembaharuan farm lawas, proyèk expansion, nyediakake sawetara sing kebak gambar desain lan solusi kanggo farm.
    mangerteni sing luwih lengkap
  • Diadeg ing Diadeg ing

    2003

    Diadeg ing
  • proyèk proyèk

    1000

    proyèk
  • 1600

    karyawan

lastest News

  • Big Herdsman overseas Extra long coop broiler project

    Big Herdsman overseas Extra long coop...

    24 Aug,21
    Big herdsman is committed to providing breeding programs for customers according to local conditions. In Colombia, South America, an extra long chicken coop project that conforms to the local natio...
  • Big Herdsman "mode 2472 ... ...

    01 Jul, 21
    Minangka pimpinan desain bangunan babi ing Tiongkok, Big Herdsman wis dadi pemimpin desain piggery. Kanggo terus ngoptimalake proses desain bangunan, peternakan babi ...
  • Proyek Breeder Broiler Vietnam

    01 Jul, 21
    Bubar, siji proyek bermutu asing, 48 omah proyek peternak broiler ing Vietnam wis rampung ngrampungake instalasi lan dikirim menyang pelanggan. Proyek iki kalebu 48 omah ...
  • Proyek Breeder Broiler Vietnam

    24 Jun, 21
    Proyek peternak daging wedhus Vietnam 64 sing dikontrak dening Big Herdsman minangka kerja sama nomer telu karo klompok iki. Proyek kasebut duwe total 4 situs, saben situs dilengkapi ragad pusat ...
  • Mbangun poin kunci desain peternakan babi -...

    24 Jun, 21
    Kanthi tren pola bangunan ing taun-taun pungkasan, muncul macem-macem pola piggery. Minangka pelopor desain bangunan ing China, Big Herdsman nggoleki desain bangunan cerdas ing ...
  • HERDSMAN BESAR lan PITUNGGUAN WETAN GOLONG KANGGO MENGEMBANG BANGUNAN

    HERDSMAN BESAR lan HARAPAN TIMUR Gawe PROGR ...

    21 Jun, 21
    Proyek peternakan GP Houpe Daxiong Timur kanthi skala output tahunan 10.000 babi arep dikirim kanggo produksi. Iki bakal dadi conto inovatif liyane babagan babi ...

Prasaja · Reliable · Green · Efisien

Big gembalanipun Machinery Co., LTD didegaké ing Wuxi, provinsi Jiang Su ing 2003, lan dipindhah menyang kutha Qingdao ing 2005. perusahaan engages ing nggoleki, ngrancang lan Manufaktur produk kanggo ternak lan peternakan unggas. Kejabi prodhuksi lan sistem kurban feed, sistem ngombé pentil, ventilasi lan cooling sistem lan lingkungan sistem kontrol, iku uga engages ing desain project lan construction saka farms modernized kanggo broilers, peternak, lapisan lan babi, uga omah ijo. Iku perusahaan dhuwur-tech sing pamer saka pembangunan cepet lan technique ndhuwur-peringkat ing donya.
Perusahaan

didegaké ing provinsi Shandong ing 2003.

Nyuwun Kutipan